Kahvilähettilään terveiset: Parasta kahvia johtavalle kahvikansalle

BLOGI - julkaistu 22.09.2017

Wilson Kirwa on juoksijana, kirjailijana, satusetänä ja vuoden positiivisimpana suomalaisena tunnettu tv:stä tuttu persoona. Kahvin maailmaan Kirwa on tutustunut jo lapsuudessaan, asuessaan Keniassa, jossa kahvin viljely on yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Kahvin makuun päästyään Wilson on alkanut suhtautua intohimoisesti tähän suomalaisten suosikkijuomaan.

Intohimon myötä syntyi unelma. Kahvilähettiläs Wilson Kirwan unelma on saada tarjota suomalaisille hyvää kahvia. Hän päätyi kahvibisnekseen monen mutkan kautta, mutta ensiluokkaisen kahvin tuominen suomalaisten kahvipöytiin on ollut punaisena lankana alusta asti. Wilsonille korkea laatu on sydämen asia, jota ei voida mitata rahalla ja ajalla. Wilson toteuttaa unelmiaan rohkeasti koko ajan tehden työtä, jotta suomalaisiin kahvipöytiin saadaan tarjota parasta laatua. Wilson Coffeen laatutuote on ollut lukemattomien työtuntien takana.

Kohtuuhintaisen, mutta silti laadukkaan kahvin tuominen suomalaisiin kahvipöytiin on Wilsonille sydämen asia. Wilson Kirwalle ja koko Wilson Coffeen tiimille tämä tarkoittaa tekemisen moottoria, jota ruokitaan onnistumalla kerta kerran jälkeen paremmin. Oli kyse sitten tuotekehityksestä tai jakelusta, tiimi toimii ilolla.

Meille on erittäin tärkeää, että kahvimme tulee nimen omaan Keniasta ja pystymme varmistamaan kahvin korkean laadun ja takaamaan tuoreuden. Toiminnallamme kahvinviljelijät saavat paremman hinnan viljelemistään kahvipavuista, pystyvät luomaan perheilleen paremman tulevaisuuden sekä paremmat viljely- ja elinolosuhteet.  Näin viljelijät pystyvät viljelemään jatkossakin maailman parhaita kahvipapuja”, kahvilähettiläs Wilson Kirwa kertoo.

Wilson Coffee on tullut jäädäkseen ja kahvilähettilään mukaan ensiluokkaisen kahvin matka suomalaiseen kahvipöytään on vasta alussa.

”Me Wilson Coffeen tiimissä tähtäämme korkealle”, Wilson Kirwa sanoo innostuneesti.