Kahvi kirkastaa mielen

BLOGI - julkaistu 21.09.2017

Wilson Kirwa on juoksijana, kirjailijana, satusetänä ja vuoden positiivisimpana suomalaisena tunnettu räiskyvä persoona. Kokeneena keskipitkän matkan juoksijana Kirwa luottaa huolelliseen valmistautumiseen ennen urheilusuoritusta. Wilson Kirwa pitääkin kahvia parhaana energiajuomana, joka nautitaan ennen huippusuoritusta.

 

”Itse nautin kupillisen Wilson Coffee -kahvia mielellään maidolla ja sokerilla maustettuna. Kahvi auttaa keskittymään, lisää tarkkaavaisuutta ja kirkastaa mielen”, kahvilähettiläs kertoo.

Keniassa syntynyt ja Suomeen tullut Wilson onkin paras henkilö puhumaan kenialaisen kahvin puolesta täällä kahvinkulutuksen luvatussa maassa. Wilson Kirwan henkilökohtaisena missiona onkin tarjota maailman parasta kahvia maailman parhaalle kahvikansalle.

Hyvää kahvia suomalaisille

Wilson Kirwan mukaan kenialainen kahvi on ihanteellinen juoma ahkeralle kahvinjuojalle, koska siitä ei jää suuhun kitkerää jälkimakua.

Wilson Kirwalla on unelma, jota hän saa toteuttaa kahvikeisarina. Hänen unelmansa on saada tarjota suomalaisille hyvää kahvia. Wilsonille hyvä laatu on sydämen asia, jota ei voida mitata rahalla ja ajalla.

“Wilson Coffeen laatutuote on ollut lukemattomien työtuntien takana. Kohtuuhintaisen, mutta silti laadukkaan kahvin tuominen suomalaisten kahvipöytiin on työ mistä nautin aidosti”, Wilson Kirwa tunnustaa.