fbpx

Vain maku ratkaisee

Kahvilähettiläs Wilson Kirwan nimikkokahvi, Wilson Coffee, valmistetaan vain maailman parhaista, kenialaisista arabica-kahvipavuista. Vulkaanisessa vuoristossa kasvaneiden ja käsin poimittujen kahvipapujen luoma makunautinto on syntynyt kahvilähettilään tinkimättömän ja intohimoisen työn ansiosta. Wilson Coffee on suomalaiseen makuun paahdettu ja jauhettu suodatinkahvi. Maku on täyteläinen, hapokas ja aromikas. Wilson Coffee -kahvissa maistat hienostuneen vivahteen mustaa viinimarjaa.

Haluamme tarjota maailman parhaan kahvin juuri sinun makuusi, kahvin ystävä. Wilson Coffeeta on saatavana kolmena eri paahtoasteena sekä kokonaisina papuina.

Mikä on sinun suosikkisi Wilson Coffee -kahveista?

2.5

Tässä kahvissa kohtaavat vastakohdat. Sytyttävät ja herättävät intohimoja, kun Kenian ja Etiopian kahvipapujen ominaisuuksista on haettu toisiaan täydentäviä piirteitä.

Tutustu ja tilaa
3

Wilson Coffee keskipaahto

Hapokkaan aromikas

Wilson Coffeen pehmeä, hieman mustaan viinimarjaan taittava aromi syntyy tarkkaan valituista, laadukkaista, 100-prosenttisesti kenialaisista arabica-kahvipavuista.

Tutustu ja tilaa
4

Wilson Coffee tumma paahto

Hieman täyteläisempi

Elegantti ja maultaan pyöreämpi makunautinto. Tumma paahtoaste vähentää kahvin hapokkuutta ja antaa sille miellyttävän suutuntuman.

Tutustu ja tilaa
5

Wilson Coffee Extra tumma

Intensiivinen ja voimakas

Kiihkeä ja täyteläinen maku. Pitkään viipyvä paahteinen aromi, joka sopii myös erikoiskahveihin.

Tutustu ja tilaa
4

Wilson Coffee kahvipavut

Tuore ja tumma aromi

Täyteläisen tumma paahto. Koe vivahteikas ja täyteläinen maku kokonaisista pavuista itse jauhettuna.

Tutustu ja tilaa

UUTTA: Tilaa kahvit suoraan verkosta!

Siirry verkkokauppaan